Week Actie

Week Aktie

  

 

Styling Tip

Blog

BLOG Stapelgoed terug naar de basis

Oktober 2018

Terug naar de basis, dat dachten we al een tijdje, maar om het dan ook te realisren, dat is een ander verhaal. Toch moet je doen wat je hart je ingeeft en dat is gebeurt. Mooie unieke producten met een verhaal, dat willen we maken.  Dit najaar zijn wij een nieuw avontuur aangegaan. Met een eigen productie in Kenya (waar we met de lokale mensen) daar een productie hebben opgezet. Mooie, unieke en eerlijke producten maken en zo ook rechtstreeks de mensen die daar de producten maken te kunnen belonen. Mooie producten, blije mensen en eerlijke arbeid. Dat geeft een goed gevoel.

Maar ook de samenwerking met Sport for Children. Een stichting die oude gebruikte gymmaterialen terughaalt uit de Nederlandse sportzalen en scholen, maar die nog wel goed genoeg zijn om te kunnen herplaatsen in landen waar kinderen niet kunnen sporten omdat er geen sporttoestellen of materialen zijn. Een aantal van die materialen kunnen niet herplaats worden en wij hebben daar weer hele mooie nieuwe producten van gemaakt. Een deel van de opbrengst van deze items gaat naar de stichting en zij bekostigen daar de transporten van om de spullen bij de kinderen te krijgen.

Al deze  mooie items van Stapelgoed vind je hier op deze website.

Met Stapelgoede groet,

Alex & Cindy

 


Nieuw Product

 

Wishlist

Ins&Outs

WIST U DAT: We 2X per maand  leuke NIEUWTJES hebben. Meldt u nu aan voor onze Nieuwsbrief en ontvang een nieuwsbrief met daarin leuke weetjes en mooie nieuwe producten die we in de SPOTLIGHT zetten.
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief